Моделирование на эквивалентных материалах работы охранной конструкции из двух разнесенных литых полос - Амелин, В.А.; Трипольский, В.Н.; Янжула, А.С.; Онопченко, С.Е. (Геотехническая механика, 2008)
Приведені основні результати по моделюванню процесу руйнування двох литих смуг, розміщених у відпрацьованому просторі поряд з виїмковим штреком, під впливом гірського тиску.