Геомеханика разрушения и регламент тампонажного упрочнения пород вокруг наклонных стволов вязкопластическими растворами - Соколовский, В.И.; Пшеничный, Ю.А.; Борщевский, С.В. (Геотехническая механика, 2008)
Наведено підсумки шахтних досліджень руйнування порід навколо стволів вугільних шахт та обґрунтовано параметри їх зміцнення вязкопластичними розчинами.