Він визначив генеральну лінію створення ракет (Доповідь академіка НАН України В.П. Горбуліна) - Горбулін, В.П. (Вісник НАН України, 2011)
Ми відзначаємо 100-річчя від дня народження Михайла Кузьмича Янгеля — видатного конструктора і вченого, одного з організаторів ракетно-космічної галузі СРСР і України, першого головного конструктора КБ «Південне», академіка АН СРСР і АН України.