У якому часі, у якому році, у яку хвилину, о котрій годині...(До проблеми означування часу в українській мові) - Вакуленко, М.О. (№1, 2007)
Розглянуто питання вживання українських числівників та прийменників для опису часових моментів на підставі поєднання статистичного та аналітичного методів термінології. Надано рекомендації щодо вживання таких зворотів.