80-річчя члена-кореспондента НАН України А.І. Гончара (Вісник НАН України, 2011)
27 грудня виповнилося 80 років відомому вченому в галузі акустичної океанографії, гідроакустичних методів і засобів вивчення дна океанів і морів членові-кореспондентові НАН України Анатолію Івановичу Гончару.