Тонка кристалічна будова маловуглецевих сталей після деформаційно-термічної обробки у міжкритичному інтервалі температур - Раздобрєєв, В.Г. (Металознавство та обробка металів, 2009)
Досліджено вплив режимів деформації та охолодження на тонку кристалічну будову та дислокаційну структуру ферито-мартенситної маловуглецевої та низьколегованої марок сталей з метою підвищення їх фізико-механічних властивостей.