Структура та властивості наночастинок, отриманих методом електроіскрової обробки міді та срібла - Лопатько, К.Г.; Афтанділянц, Є.Г.; Зауличний, Я.В.; Карпець, М.В. (Металознавство та обробка металів, 2009)
В статті приводяться результати досліджень структури та властивостей наночастинок, отриманих при електроіскровій обробці міді та срібла. Наводяться приклади застосування наночастинок.