Микола Андрусяк (1902-1985): історико-краєзнавчі студії - Чебан, М. (Краєзнавство, 2009)
У статті проаналізовано краєзнавчі дослідження історика Миколи Андрусяка (1902–1985), видані в Україні і за її межами. Залучено до наукового обігу раніше не публіковану розвідку “Справи Покуття до 1516 року”, виявлену у приватній колекції.