Визначення діапазонів оптимального вмісту дисперсного наповнювача в епоксикомпозитах - Добротвор, І.Г.; Стухляк, П.Д.; Букетов, А.В. (Фізико-хімічна механіка матеріалів, 2009)
Сформульовані критерії, що ґрунтуються на встановленні вмісту наповнювача в епоксикомпозитах з підвищеними експлуатаційними показниками. З урахуванням кожного із критеріїв визначено діапазони оптимального та менш придатного вмістів наповнювача у композитах.