Прозаїки житомирського кола - Білоус, П. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2009)
Рецензія на книгу: Житомирський феномен / Голов. ред. і упорядник Г. Цимбалюк. – Житомир, 2007. – 416 с.)