Побутова лексика в романі В. Шевчука "Стежка в траві. Житомирська Сага" (на матеріалі назв одягу та взуття) - Гримашевич, Г. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті проаналізовано назви одягу та взуття, використані В. Шевчуком у романі „Стежка в траві. Житомирська сага”, визначено їх роль у мовній тканині художнього тексту.