Мовний аспект ідіостилю Валерія Шевчука - Переломова, О. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті автор робить спробу окреслити деякі особливості неповторного стилю письменника Валерія Шевчука, зокрема зосереджуючи увагу на мовному аспекті його ідіостилю. Ми розглядаємо мовні засоби творення образності в художніх творах, які презентують світобачення В. Шевчука і його творчу манеру, яка вирізняє митця з-поміж інших.