Світ дитинства в романі "Стежка в траві" В. Шевчука - Маліновська, Т. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розглянуто картини дитячого сприймання світу в зображенні В. Шевчука