Тема родини в шкільному вивченні творчості Т. Г. Шевченка - Шевченко, З. (Волинь-Житомирщина. Історико-філологічний збірник з регіональних проблем, 2010)
У статті розглянуто питання родини у творчості Т.Г. Шевченка через призму поглядів В. Шевчука.