Теоретико-методологічна дискусія з питань історичного краєзнавства в 20-ті — на початку 30-х років ХХ ст. - Куделко, С.; Кашаба, О. (Краєзнавство, 2009)
У статті аналізуються основні аспекти теоретико-методологічної дискусії з питань історичного краєзнавства в 20-ті — на початку 30-х років ХХ ст.