Парламентська діяльність Дмитра Левицького (1928–1930) - Лаврук, Б. (Краєзнавство, 2009)
Проаналізовано діяльність голови УНДО Дмитра Левицького у період виборчої кампанії 1928 р., його працю в посольському сеймі у 1928–1930-х рр.