Канівське та Черкаське староства в описі малознаної люстрації 1631–1633 років - Мицик, Ю. (Краєзнавство, 2009)
У статті пропонується публікація частини незнаного опису Канівського і Черкаського староств 1631–1633 років. У ньому міститься ряд важливих даних з історії міст та сіл Наддніпрянської України.