Вручення премії імені Дмитра Яворницького — 2009 (Краєзнавство, 2009)
5 грудня 2009 р. у Колонному залі імені М. В. Лисенка Національної філармонії України за участю представників вищих органів влади, краєзнавчої громадськості та творчих спілок, діячів науки, культури і освіти, представників міністерств і відомств, обласних земляцтв у Києві, працівників засобів масової інформації Національна спілка краєзнавців України провела Урочистості з нагоди вручення Премії імені Дмитра Яворницького Національної спілки краєзнавців України за 2009 рік.