Проблеми розвитку краєзнавства в Україні на сторінках української періодики 20-х років ХХ ст. - Рудий, Г. (Краєзнавство, 2009)
У статті розглядається процес становлення і розвитку українознавства на підставі матеріалів періодики України 1920-х років.