Листи Михайла Комарова до Євгена Чикаленка (Спадщина. Літературне джерелознавство. Текстологія, 2007)
Вперше публікується частина кореспонденції відомого українця з Одеси, бібліографа і громадського діяча кінця ХІХ - початку ХХ ст. М. Комарова до видавця і мецената Є. Чикаленка. Листи відображають заходи українців з відродження видавництва рідної літератури, частково театральне життя в Україні, працю М. Комарова над покажчиком «Українська драматургія», антологією віршів на пошану Т. Шевченка, його співпрацю з українською щоденною газетою «Рада».