Роздуми напередодні ювілею - Клепак, Г. (Краєзнавство, 2010)
Інтерв’ю з головою Національної спілки краєзнавців України, головним редактором журналу “Краєзнавство”, академіком НАН України, Героєм України Петром Тимофійовичем ТРОНЬКОМ.