Поліграфічна християнська продукція та преса на теренах "Трансністрії" у 1941-1944 роках - Михайлуца, М. (Краєзнавство, 2010)
Розглянуто налагодження поліграфічної справи в румунській зоні окупації та забезпечення румуно- та російськомовною християнською літературою й газетами. На основі невідомих джерел подано кількісні та сутнісні характеристики періодичних видань.