Постокупаційні реалії повсякденного життя населення Одеської області (1944-1945 pp.) - Дзинглюк, О. (Краєзнавство, 2010)
У статті на основі архівних джерел висвітлюються характерні риси виживання сільського населення Одеської області у постокупаційний період.