Археологічні дослідження Луцька (історія та сьогодення) - Баюк, В. (Краєзнавство, 2010)
У статті на основі всебічного аналізу історіографії, польової документації та наукових звітів розглядається питання історії та сучасного стану археологічних досліджень древнього міста Лучеськ, його найближчих околиць та передмість.