Історико-краєзнавча спадщина Івана Крип'якевича - Клименко, Н. (Краєзнавство, 2010)
У статті досліджується краєзнавча діяльність відомого історика Івана Крип’якевича в Східній Галичині першої половині ХХ ст. Розглядаються форми і методи гурткової роботи як з учнями, так і з дорослим населенням, а також висвітлюється праця ученого по збереженню пам’яті про людей, які загинули в обороні Батьківщини, популяризації історико-культурної спадщини.