Невідомий рукопис Арсенія Маркевича: нові матеріали до біографії видатного краєзнавця - Непомнящий, А. (Краєзнавство, 2010)
Невідомий рукопис лідера кримського наукового краєзнавства виявлений професором А. А. Непомнящим у Відділі рукописів Російської національної бібліотеки. Він належить до одного з маловивчених періодів творчості вченого. У 155-ту річницю з дня народження А. І. Маркевича її перша публікація стане гідним внеском до увічнення пам’яті кримознавця.