Учнівська краєзнавча експедиція як форма діяльності шкільного музею - Гайда, Л. (Краєзнавство, 2010)
У статті розкриваються складові та зміст процесу підготовки й проведення краєзнавчої експедиції з учнями, її роль у процесі залучення дітей до вивчення і збереження культурної спадщини краю.