Світова практика державного фінансування венчурної діяльності - Дюгованець, О.М. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті проаналізовано роль держави у сприянні ефективному розвитку венчурної діяльності у світі, розглянуто головні цілі, методи і моделі державного фінансування інноваційних підприємств, визначено основні інструменти комплексної венчурної державної підтримки.