Проблемні аспекти впровадження контролінгу в Україні - Говорушко, Т.А.; Кроніковський, Д.О. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті розглянуто практичні проблеми впровадження контролінгу. Наведено найпоширеніші мотиваційні причини необхідності використання контролінгу. Чітко виокремлено помилки створення та функціонування системи контролінгу на вітчизняних підприємствах. Розглянуто варіанти підпорядкування контролінгу.