Кількісний аналіз ризику діяльності персоналу - Романенко, М.О. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті розглянуто основні методи оцінки ризиків. Запропоновано власний, удосконалений метод кількісного аналізу ризику діяльності персоналу. Проведено експертну оцінку ризику діяльності персоналу. Наведено методику оцінки ризику діяльності персоналу за допомогою методу Дельфі. На основі використання методу Дельфі та врахування схильності працівників до ризику визначено рівні ризику діяльності персоналу досліджуваних підприємств.