Інвестиції як концептуальна основа механізму впровадження диверсифікації на підприємстві зв’язку - Тютченко, І.Ю. (Економiчний часопис-XXI, 2011)
У статті, що присвячена галузі стратегічного менеджменту, досліджуються інвестиції як концептуальна основа механізму впровадження диверсифікації на підприємстві зв’язку. Зроблено висновки про те, що логічно первинним у процесі диверсифікації є формування механізму залучення ресурсів для фінансування інвестиційних програм при диверсифікації. Показано, що ефективність цього процесу обумовлюється перспективами розвитку галузі зв’язку та надає переваги перед іншими галузями економіки.