Внесок митрополита Йосифа Сліпого у розвиток богословської освіти у 20–30 рр. ХХ ст. - Ходак, І. (Краєзнавство, 2010)
У статті розглянуто діяльність митрополита Й. Сліпого, яка була спрямована на підвищення науково-освітнього рівня греко-католицького духовенства. Основна увага приділена науковим дослідженням студентів Богословської академії.