Специфіка висвітлення у періодичних виданнях проблематики злочинності у перші роки введення непу в Україні - Міхеєва, О. (Краєзнавство, 2010)
У статті розглядаються інформаційні можливості періодичних видань у якості джерела щодо реконструкції тогочасного дискурсу щодо злочинних дій, а також для розширення знань про буття пересічної людини в Україні на початковому етапі введення нової економічної політики.