Архітектура та іконопис острійської Покровської церкви - Калінович, О.; Коптюх, Ю. (Краєзнавство, 2010)
У статті висвітлюються архітектурні особливості Покровської церкви та подається опис найбільш цікавих сюжетів ікон, пов’язаних із Переяславщиною.