Участь молодих робітників промисловості Донбасу в стахановському русі в другій половині 30-х рр. ХХ ст. - Климов, А. (Краєзнавство, 2010)
Розглядаються питання участі робітничої молоді Донбасу в русі новаторів виробництва, який виник у 1935 р. і увійшов у радянську історію під назвою стахановського.