Моделі управління регіональними освітніми мережами та комплексами - Січко, Т.В. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2008)
Розглянуто формальний опис освітніх мереж та комплексів, який включає їх структурний та функціональний опис, розглянуто зовнішню, внутрішню та загальну моделі елементу регіональної освітньої мережі. Детально розглянуто потокову модель управління регіональною освітньою мережею.