Комп‘ютерні технології підвищення інформативності променевих методів візуалізації внутрішніх органів - Кожем'яко, В.П.; Свиридюк, В.З.; Олійниченко, Б.П. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2008)
Розглянуто питання підвищення інформативності цифрових зображень візуалізації внутрішніх органів, здійсненої за допомогою цілеспрямованого селективного перетворення окремих характеристик цифрових зображень шляхом підсилення або пригнічення сигналу від різних морфологічних структур за рахунок селекції електромагнітних хвиль певної частоти.