Охоронний пристрій на мікроконтролері ATMEGA 16-8АI - Колесник, І.С.; Олійник, Д.В. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2008)
Розглянуто охоронний пристрій на мікроконтролері ATMEGA16-8AI. Проаналізовано проблеми використання систем охорони об'єктів різного призначення. Розглянуто і підібрано відповідну елементну базу для реалізації пристрою. Розроблено структурну схему пристрою. Зроблено опис основних режимів роботи. Розроблено і представлено алгоритм роботи охоронного пристрою.