Паралельний матричний спецобчислювач для системи томографії - Заболотна, Н.І.; Шолота, В.В.; Мусійчук, І.В.; Бондарчук, Я.М. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2009)
Розглянуто можливість використання паралельного матричного спецобчислювача для системи томографії. Визначено алгоритм реконструкції гомографічного зображення і на його основі запропоновано структурну систему спецобчислювача. Також запропоновано аспекти практичної реалізації спецобчислювача на сучасній оптоелектронній елементній базі, обраховано його часові характеристики та показано перспективність застосування.