Побудова приймача з використанням дискримінантної процедури на засадах критерію Фішера - Кулик, А.Я.; Москвін, О.М.; Кривогубченко, С.Г.; Кулик, Я.А. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2009)
Запропоновано слідкуючу дискримінантну процедуру відтворення змін управляючого параметра хаотичної послідовності для систем широкосмугової модуляції на основі критерію статистичної обробки Фішера.