Модифіковані тригонометричні сплайни - Квєтний, Р.Н.; Дементьєв, В.Ю. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2009)
Запропоновано модифіковані тригонометричні сплайни, що мають точніші результати інтерполювання в порівнянні з існуючими аналогічними методами. Вказано методи розрахунку невідомих коефіцієнтів для запропонованих сплайнів. Визначено переваги та області практичного застосування запропонованого методу інтерполяції.