Верифікація результатів спектрального аналізу ритмокардіограми - Яворська, Є.Б. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2009)
Приведено результати аналізу за даними ритмокардіограм (РКГ). Одержано результати для комп'ютерної моделі оцінювання спектральної густини потужності нестаціонарної РКГ у межах нестаціонарної моделі.