Priminive logical elements synthesis by QCE emulator - Deibuk, V.G.; Gorskyi, G.P. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2009)
Мета роботи - синтез і дослідження в середовищі емулятора QCE ряду найпростіших традиційних і нових квантових логічних елементів та алгоритмів.