Визначення статичної характеристики ємнісних датчиків рівня з перпендикулярними дисковим та циліндричним електродами - Базіло, К.В. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2009)
Розглянуто проблеми ємнісних датчиків рівня. Розроблено методику розрахунку початкової ємності датчика з перпендикулярними дисковим та циліндричним електродами. Одержано функціональну залежність ємності датчика від рівня рідини.