Оптико-електронні методи діагностування в біомедицині - Дмитрук, В.В.; Белік, Н.В.; Штельмах, С.О. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2009)
Розглянуто групи оптико-електронних медико-біологічних досліджень, основаних на реєстрації фізичних параметрів і які є методологічною базою розробки апаратних засобів для дослідження життєдіяльності організму.