Влияние ионизирующего излучения на человека и его использование в медицине - Терещенко, Н.Ф.; Усачев, П.А.; Григорьева, Е.Ю. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2009)
Розглянуто вплив іонізуючого випромінювання на людину, використання його в медицині, а також спосіб визначення дійсних розмірів досліджуваного об'єкта та пристрою для його реалізації, що забезпечує оптимізацію доз опромінення.