Дослідження параметрів динамічних пріоритетів у системах обслуговування із двома типами заявок - Меліков, А.З.; Ісмайлов, Б.Г. (Оптико-електронні інформаційно-енергетичні технології, 2009)
Запропоновано й розроблено обчислювальні процедури з метою розрахунку оптимальних значень параметрів динамічних пріоритетів у системах обслуговування із двома класами заявок, де функція пріоритетності має мультиплікативний вигляд. Критерієм оптимальності є сумарна довжина черги різнотипних заявок, при цьому є обмеження на часі очікування заявок кожного типу.