Стратегічний аналіз потенціалу підприємства в обгрунтуванні стратегії економічного розвитку - Пілецька, С.Т. (Економічний вісник Національного гірничого університету, 2009)
У статті розглянуто методологічний підхід до формування критеріїв оцінки потенціалу підприємства на основі системи збалансованих показників.