70-річчя члена-кореспондента НАН України А.М. Романенко (Видавничий дім "Академперіодика" НАН України, 2008)
25 липня виповнилося 70 років відомомому вченому-урологу, дійсному членові Академії медичних наук України, члену-кореспонденту НАН України Аліні Михайлівні Романенко.