Бойові дії радянських військ в умовах локальних оточень на території України влітку 1941 року - Марінченко, О. (Краєзнавство, 2011)
У статті здійснена спроба виявлення випадків локальних оточень радянських військ на території України влітку 1941 р. та аналізу бойових дій оточених частин в специфічних умовах війни.